Oplaadpunten elektrische auto Roermond

Oplaadpunten elektrische auto Roermond

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto. Leuk, maar dan moet je natuurlijk wél weten waar je je auto kunt opladen als je een dagje weggaat. Dus kom je binnenkort met je elektrische auto naar Roermond en wil je weten waar je oplaadpunten voor elektrische auto’s in Roermond kunt vinden? Hieronder vind je een overzicht van oplaadpunten voor elektrische auto’s in Roermond.

Waar staan de laadpalen?

Het is natuurlijk wel zo handig dat je weer waar de oplaadpunten voor elektrische auto’s zich bevinden in Roermond. In Nederland bestaan er maar liefst 80.000 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Van deze 80.000 laadpalen bevinden zich er zo’n kleine 100 oplaadpunten in Roermond verspreid door het centrum, de Outlet en de wijken eromheen. De meeste laadpalen (33 stuks in totaal) bevinden zich bij de Outlet in Roermond. En dat is niet zo gek ook, aangezien jaarlijks meer dan 150.000 mensen de Outlet bezoeken voor een shopsessie. Dan is het wel zo prettig dat er genoeg oplaadpunten zijn om je elektrische auto op te laden.

Als je wilt weten waar de rest van de oplaadpunten zich bevinden in Roermond, kun je dit kaartje raadplegen. Daar zie je direct de mogelijkheden op de plek waar jij op dit moment bent.

Oplaadpunten elektrische auto Roermond
Oplaadpunten elektrische auto Roermond

Voordelen elektrische auto

Elektrisch rijden biedt vele voordelen. Naast het feit dat de oplaadpunten voor elektrische auto’s in Roermond vaak vooraan in de parkeergarages gemaakt zijn (is het je al opgevallen?), zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen.

  • Het is voordeliger
  • Het is beter voor het mileu
  • Het is fiscaal aantrekkelijk
  • Je hebt te maken met minder onderhoud kosten

Ik bedoel: het is toch ideaal dat je tijdens het winkelen in de Outlet of tijdens een bezoekje aan het centrum van Roermond je auto ondertussen oplaadt?! Een win-win situatie, zodat je na een gezellige dag in een weg naar huis kunt rijden.

Voorbereid op pad

Nu je weet waar oplaadpunten voor elektrische auto’s in Roermond zijn, kun je voorbereid op weg naar de eindbestemming. Zorg er natuurlijk wel voor dat je veilig aankomt op je bestemming en maak gebruik van een telefoonhouder in je auto die je de weg vertelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *